Putevi rade niše za kontejnere na Koniku - Volim Podgoricu

Putevi rade niše za kontejnere na Koniku

Ekipe “Putevi” d.o.o. Podgorica danas izvode radove na mašinskoj pripremi  i na ugradnji asfaltne mase niša za kontejnere na Koniku.

Započeti su radovi na ugradnji asfaltne mase na pripremljenoj podlozi u Ulici Luke Boljević, kao i radovi na sanaciji oštećenog asfalta u Ulici 8.marta.

U ulicama 27 marta i Kralja Nikole izvode se radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije (pješački prelazi, pune i isprekidane linije, jednosmjerne i dvosmjerne strelice), a  u naselju Kuće rakića i ulici 4.jula  izvode se radovi na sanaciji oštećenog asfaltnog kolovoza.

Ekipa za hitne intervencije će sanirati oštećene saobraćajne znake i slivničke rešetke na području grada.

U okviru RJ “Proizvodnja” odvija se tekući proces proizvodnje na postrojenjima za proizvodnju agregata i asfaltne mase – fco. baza Cijevna.

Služba za tehničku pripremu, planiranje i razvoj svakodnevno vrši obilazak terena, izradu ponuda, građevinskih knjiga, dnevnika i okončanih situacija.

1 komentar

  1. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com