Otkriveno zašto su se pobili navijači Crne Gore: Nikšićani NIJESU HTJELI da PJEVAJU ,,ko ne skače taj je Srbin”? - Volim Podgoricu

Otkriveno zašto su se pobili navijači Crne Gore: Nikšićani NIJESU HTJELI da PJEVAJU ,,ko ne skače taj je Srbin”?

Prva istorijska utakmice između Crne Gore i Srbije završena je pobedom Orlova od 2:0 uz golove Aleksandra Mitrovića, a ukoliko izuzmemo tuču među navijačima “Sokolova” pred početak meča, sve je prošlo u najboljem redu, iako je pred meč “Pod Goricom” vještački pumpana atmosfera navodne tenzije i visokog rizika.

Himna Srbije pozdravljena je aplauzom, a takođe je skandirano i “Kosovo je Srbija” i od strane navijača Srbije i Crne Gore, pa je tuča među Crnogorcima je jedina mrlja na atmosferu u Podgorici.

Po društvenim mrežama i navijačkim forumima počele su da kruže informacije da je zapravo do tuče na južnoj tribini stadiona u Podgorici došlo kada su se sukobile grupe iz Niškića i Cetinja.

Navodno je povod za tuču bilo to što su Nikšićani, grupa Anagastum, koju čine članovi navijačke grupe Vojvode, odbila da peva ironičnu pesmu “Ko ne skače, taj je Srbin”, piše Telegraf.rs.

Došlo je prvo do verbalnog sukoba, a zatim i do tuče koja je trajala nekoliko minuta.

Nikšićani su na ovaj meč poneli i zastavicu “Nema predaje” sa mapom Kosova i Metohije u bojama srpske trobojke.

 

Telegraf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com