ZLOSTAVLJAO SVOJU PASTORKU Policajac osumnjičen za BLUDNIČENJE NAD DJEVOJČICOM (7) - Volim Podgoricu

ZLOSTAVLJAO SVOJU PASTORKU Policajac osumnjičen za BLUDNIČENJE NAD DJEVOJČICOM (7)

Kantonalni sud u Odžaku odredio je jednomjesečni pritvor 50- godišnjem policajcu iz Orašja zbog sumnje da je silovao 7-godišnju pastorku.

Cijeli slučaj je šokirao stanovnike Orašja. Riječ je o aktivnom policajcu G.L. (50) koji je uhapšen krajem septembra zbog sumnje da je imao polni odnos sa djevojčicom.Pritvor je predložen zbog opasnosti od bega, bojazni da bi boravkom na slobodi mogao da ometa postupak uticajem na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

Istraga protiv policajca pokrenuta je na osnovu prijave koju je 25. septembra primila Policijska stanica u Orašju.

FOTO: RTRS

Kako se saznaje, osumnjičeni se u slobodno vrijeme bavio fotografijom i bio je angažovan kao fotograf na zabavama, krštenjima, vjenčanjima i drugim porodičnim okupljanjima.

Zbog predanosti poslu, G.L. je čak bio predavač djeci u osnovnim školama i niko nikada nije uočio nepravilnosti, a kamoli njegovu sklonost pedofiliji.

Djevojčica je, navodno, prošla ginekološke preglede, kojima je utvrđeno da je bilo seksualnog kontakta.

“Policija je profesionalno obavila svoj posao u smislu pružanja usluga Tužilaštvu, nimalo ne štiteći status osumnjičenika”, rekao je izvor iz policije.

Avaz.ba

1 komentar

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks a lot Nevertheless I’m experiencing problem with ur rss . Don’t know why Cannot subscribe to it. Can there be everyone finding identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com