“Šta ćeš kad ti ukinemo crnogorsku naciju?” – Šešelj i Marić provocirali Slavka Kalezića - Volim Podgoricu

“Šta ćeš kad ti ukinemo crnogorsku naciju?” – Šešelj i Marić provocirali Slavka Kalezića

Crnogorski umjetnik i predstavnik na pjesmi Evrovizije 2017. godine Slavko Kalezić gostovao je u Jutarnjem programu televizije Hepi (Happy) zajedno sa liderom Srpske radikalne stranke Vojislavom Šešeljem. Šešelj i voditelj Milomir Marić ponašali su se vrlo neprofesionalno i vulgarno tokom emisije.

Kalezić je promovisao njegovu knjgu “Moja istina”, kada ga je Šešelj pitao na kojem jeziku je pjevao na Evroviziji. Slavko je odgovorio na engleskom, nakon čega je upitan zašto nije pjevao na srpskom.

“Ili crnogorskom?”, uzvratio je Kalezić, da bi predsjednik SRS rekao:

“Kakvom crnogorskom? Šta ste po nacionalnosti? Crnogorac? Pa vi izmišljenoj naciji pripadate, zato i nemate svoj jezik nego morate na stranom”.

Kalezić je pokušao da uvede razgovor u normalne tokove sa voditeljom Irinom Vukotić, ali Šešelj i Marić nisu odustajali.

“Bjelopavlići su slavno srpsko pleme”, prokomentarisao je Šešelj kada je Kalezić rekao da je odatle porijekom.

Osuđeni ratni zločinac je upitao Slavka kada je shvatio da je feminista, dok je Marić dodao kako se u Srbiji takvi ljudi nazivaju drugačije.

 

“Šta ćeš kad ti ukinemo crnogorsku naciju? Šta ćeš onda da budeš?”, nastavio je Šešelj sa provokacijama, napominjući kako ga na Cetinju uvijek gađaju kamenjem.

“Da li je tačno da su svi koji kažu da su Crnogorci zapravo homoseksualci”, metanisao je Šešelj, na šta mu je Kalezić odgovorio naravno da nisu.

Marić, koji bi morao biti neutralan u najmanju ruku, a kao domaćin i zaštititi gosta od nasrtaja radikalskog vođe, dodao je:

“To su evropski Crnogorci”.

Šešelj je kazao kako je Mariću lako jer često ide kod Mila Đukanovića, dok on nije bio u Crnoj Gori 20 godina.

“Ove teme su apsolutno dosadne”, rekao je Kalezić.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com