UHAPŠEN PODGORIČANIN: Prodavao heroin, pronađeno 565 pakovanja ove droge! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Prodavao heroin, pronađeno 565 pakovanja ove droge!

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge juče su, postupajući na osnovu sumnje da je jedno lice duži period stavljalo u tzv. ulični promet opojnu drogu heroin, izvršili pretrese na dvije lokacije koju koristi to lice, P.R. (48) iz Podgorice.

Pronađeno je i oduzeto ukupno 565 pakovanja sa supstancom za koju se sumnja da je opojna droga heroin bruto težine oko 283 grama. Osim toga pretresima su pronađeni i oduzeti 620 eura i 82 američka dolara za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge, vaga za precizno mjerenje i tableta buprenorfina.

Pretresi su naime izvršeni u vozilu P.R, VW Polo, koje je takođe oduzeto, kao i stanu koji je P.R. koristio. Oduzeta su i dva mobilna telefona koje je P.R, sumnja se, koristio prilikom izvršenja ovog krivičnog djela. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se P.R. duži period bavio stavljanjem u tzv. ulični promet opojne droge heroin, koji je nabavljao u većim količinama, kao i da je ovo lice imalo namjeru da 565 pakovanja heorina koji su pronađeni u njegovom vozilu i stanu takođe stavi u prodaju na tzv. uličnom nivou.

P.R. će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Oduzeta supstanca za koju se sumnja da je heroin i ostali predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com