Ante Firić poginuo u saobraćajnoj nesreći - Volim Podgoricu

Ante Firić poginuo u saobraćajnoj nesreći

Splitski hulgan koji je postao “poznat” po neredima tokom utakmice Partizana i Crvene zvezde prošle godine, Ante Firić, poginuo je na autoputu u Hrvatskoj.

Kako je prenio hrvatski Jutarnji list, Firić je u utorak iz nepoznatog razloga u ranim jutarnjim časovima pretrčavao autoput A3, kod Ivanić Grada kada su na njega naletjela čak tri vozila. On je na mjestu ostao mrtav.

Prema dosadašnjoj istrazi, na Firića je najprije naletio automobil marke “Hjundai”. Potom je i “Citroen C5”, koji je zatim udario u zaštitnu ogradu na autoputu i prevrnuo se. Treća je naletjela “Opel korsa” koja je Firiću prešla preko nogu.

“Od siline naleta pješak je umro odmah od stravičnih povreda”, navodi Jutarnji list.

Podsjetimo, Firić je bio u grupi huligana iz Splita koji su bili upleteni u izazivanje tuče na stadionu JNA, na utakmici Partizan-Crvena zvezda, u decembru prošle godine.

Firić i ostali huligani iz Splita, prema pisanju medija, tada su “jedva izvukli živu glavu”, sa stadiona Partizana. Nekoliko mjeseci proveli su u pritvoru u Srbiji, a potom su deportovani u Hrvatsku.

Firić je i prije tog incidenta bio poznat policiji jer je učestvovao u napadu na jednog vlasnika restorana na Hvaru, zbog čega je takođe bio u zatvoru.

B92

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com