Iz KCCG poručuju: “Priče o korupciji u zdravstvu NE ODGOVARAJU stvarnom stanju” - Volim Podgoricu

Iz KCCG poručuju: “Priče o korupciji u zdravstvu NE ODGOVARAJU stvarnom stanju”

Ljekari u Kliničkom centru Crne Gore profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao i rukovodstvo KCCG u potpunosti podržava i cijeni njihov rad – navodi se u reagovanju Kliničkog centra Crne Gore povodom objavljenih rezultata istraživanja, koje je sproveo Sidnikat doktora medicine i Ljekarska komora Crne Gore.

 

‘Ljekari u Kliničkom centru Crne Gore profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao i rukovodstvo KCCG u potpunosti podržava i cijeni njihov rad, tako da smo ubijeđeni da istraživanje koje su sproveli Sindikat dokotora medicine i Ljekarska komora nije interpretirano na pravi način i da ovakve priče o stepenu korupcije u zdravstvu ne odgovaraju stvarnom stanju. Ubijeđeni smo da najveći broj crnogorskih ljekara časno i profesionalno obavlja svoj posao”, navodi se u reagovanju.

Oni su dodali da svima koji žele dobro zdravstvenom sistemu stoje na raspolaganju.

Svima koji žele dobro i zdravstvenom sistemu i zdravstvenim radnicima stojimo na raspolaganju da zajedno analiziramo stanje u zdravstvu i doprinesemo da bude i kvalitetnijje i bolje, a u konkretnom slučaju, pozivamo nadležne institucije da ispitaju navode i prezentovane rezultate istraživanja i preduzmu mjere iz svojih nadležnosti”, zaključuje se u reagovanju.

(Analitika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com