PODGORICA: Startovala aplikacija “Moje drvo” za android uređaje - Volim Podgoricu

PODGORICA: Startovala aplikacija “Moje drvo” za android uređaje

Aplikacija “Moje drvo”, koja se realizuje u saradnji između Glavnog grada i kompanije Amplitudo, od danas je dostupna na Google Play Store-u i može se preuzimati na uređajima koji imaju Android platformu. Narednih dana i verzija aplikacije za Apple uređaje će takođe biti spremna za korištenje. Kao što se može vidjeti kroz aplikaciju, podgoričke kompanije su već kupile svoje sadnice, među njima CGES, g3spirits, Lovćen banka, Vezuv i Bar Kod.

Aplikaciju možete preuzeti sa sljedećeg linka: https://goo.gl/1VE6HZ.

Nakon toga, red poteza za sve zainteresovane je jednostavan. Kad se aplikacija učita pojavljuje se mapa grada na kojoj će biti obilježeno pet lokacija koje su za sada određene kao javne zelene površine u okviru kojih će biti moguće zasaditi drvo. Klikom na detaljnu mapu stvara se mogućnost odabira mjesto za sadnju, kao i ponuđenih stabala koje je Zelenilo odredilo kao moguće za svako mjestu. Nakon toga, bilo kojom platnom karticom omogućena je donacija za kupovinu. Taj novac ide direktno na račun preduzeća Zelenilo i nakon određenog vremenskog perioda-periodi sadnje su od kraja oktobra do kraja godine i od marta do maja, Zelenilo će zasaditi drvo, o čemu će korisnik dobiti obavještenje push notifikacijom ili e-mailom, a na aplikaciji to drvo će dobiti sliku pojednica koji ga je kupio ili logo kompanije, ako je privredno društvo u pitanju.

Projekat “Moje drvo” je zajednički projekat Glavnog grada, kompanije “Amplitudo” i gradskog preduzeća Zelenilo koji omogućava svim zainteresovanim pojedncima, organizacijama i kompanijama da, na planski i održiv način daju svoj doprinos ozelenjavanju Podgorice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com