Policajci legitimisali đake koji se protive uništenju školskog dvorišta - Volim Podgoricu

Policajci legitimisali đake koji se protive uništenju školskog dvorišta

Službenici CB Bar danas u 13 sati legitimisali su đake koji su se u znak protesta okupili ispred ograde gradilišta vrtića u dvorištu barskih srednjih škola.

Đacima je rečeno da je ovakvo ispoljavanje nezadovoljstva trebalo biti najavljeno.

Đaci, pored kojih je legitimisano i nekoliko starijih Barana koji su došli da ih podrže, na ogradi su postavili transparente: “400 vozila – 60 stabala?”, “Vazduh je precijenjen”, “Ubiti uspomene”, “Đe cemo sad”, “Ne damo krug”…

Na današnjem okupljanju bilo je oko 40 učenika. Nakon što su dijelu učenika i građana uzeli podatke, policajci su otišli, a grupa učenika je ostala nakon toga još nekih desetak minuta. Oko 13:30, na licu mjesta više nije bilo nikoga.

Iz policije su “Vijestima” na pitanje zašto su učenici legitmisani rekli da je “sve odrađeno u skladu sa zakonom jer skup nije bio najavljen”.

(Vijesti)

2 komentara

  1. Imagine that you are already as part of your student days to weeks in addition to breast implants in destin florida continue to an individual can’t look for a night out. And even wondering an individual for just a time is usually a misery for yourself. In other words, you get the idea challenging to be able to approach adult females as well as lacks self-assurance around by yourself.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com