OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DJEČAKA U BERANAMA PRIZNAO ZLOČIN: Bacio sam ga u Lim i gledao kako tone - Volim Podgoricu

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DJEČAKA U BERANAMA PRIZNAO ZLOČIN: Bacio sam ga u Lim i gledao kako tone

Devetnaestogodišnji Sinan Imeri priznao je juče pred tužiocem da je ubio dječaka u Beranama i bacio ga u Lim.
– Priznajem da sam ubio dječaka. Bio sam ljut na njega. Tražio je nešto od mene što nijesam želio da mu pružim – kazao je Imeri na saslušanju u tužilaštvu.
On tvrdi da je dvanaestogodišnji dječak tražio od njega oralni seks.

– Otišli smo na jedno skrovito mjesto pored Lima. gdje smo se sastajali nekoliko puta. Tražio je to od mene, i ja sam mu opet dozvolio. Onda je tražio da to uradimo još jednom, što ja nijesm želio i usprotivio sam se tome. Pošto je navaljivao, nekoliko puta sam ga udario otvorenom šakom po licu. Vidio sam jednu bačenu staru košulju u blizini. Obavio sam mu je oko vrata i povukao ga do talasa rijeke i bacio ga u Lim. Vidio sam kako tone, nakon čega sam se udaljio – ispričao je Imeri.
On je rekao da nije imao drugu vrstu seksualnog odnosa sa dječakom i da je o svemu ćutao jer se plašio osvete njegove porodice.
Imeriju je stavljeno na teret da je izvršio krivično djelo teško ubistvo nad maloljetnim licem
Viši državni tužilac Nada Bugarin je nakon saslušanja odredila Imeriju zadržavanje od 72 sata.
Tijelo ubijenog dječaka je pronađeno 16. oktobra. Njegov nagi leš je pronađen u vodi, dok je njegova odjeća bila na obali.
Tijelo je upućeno na obdukciju i očekuje se nalaz obducenta.

Imeri se tereti da je 14. oktobra, oko 16 sati, na lijevoj obali Lima, u blizini Buvlje pijace u Beranama, ubio trinaestogodišnjeg dječaka, kojeg je nakon prepirke više puta udario u glavu, a zatim mu svezao košulju oko vrata. Stezao je čvor i zadavio ga, a onda tijelo bacio u Lim.
Za ovo djelo, s obzirom da je osumnjičeni mlađi punoljetnik, ne može biti izrečena kazna dugotrajnog zatvora, već maksimalna zatvorska kazna do 20 godina.
– Zasad nemamo nikakve podatke da li je bilo silovanja, što će se tačno znati nakon što nam stigne patološki nalaz – kazao je Hasan Lukač, tužilac i portparol bjelopoljskog Višeg tužilaštva.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com