Sergej izašao iz bolnice: Evo šta je poručio svojim obožavateljima - Volim Podgoricu

Sergej izašao iz bolnice: Evo šta je poručio svojim obožavateljima

Glumac Sergej Trifunović otpušten je sa bolničkog liječenja, gdje je primljen nakon što mu je pozlilo u toku predstave u Novom Sadu.

Glumac se obratio pratiocima na Tviteru, kazavši da je sve u redu.

“Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan. Publici u Novom Sadu se izvinjavam, eto nas za tri dana 25. da uživamo kako treba”, napisao je Trifunović.

Trifunović je, nakon što mu je pozlilo, poslije intervencije novosadske Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne bolesti.

“Nakon što je glumcu pozlilo mi smo ga zbrinuli i prevezli u Institut, gdje je zadržan. Zbog toga mi nemamo dodatnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju”, rekli su za “Blic” ranije u novosadskoj Hitnoj pomoći.

Trifunoviću je pozlilo tokom predstave “Voz” u novosadskom Pozorištu mladih.

Predstava, koju je trebalo da odigraju Trifunović i Vojislav Brajović, je počela pred punom salom, ali su pet minuta kasnije Brajović i Trifunović otišli sa scene.

Trifunović se potom vratio i rekao da je pokušao da igra, ali da se ne osjeća dobro i da moli publiku za razumijevanje jer moraju da prekinu predstavu, javio je portal Moj Novi Sad.

“Ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, i kada je glumac na nosilima iznesen u vozilo”, naveo je portal.

2 komentara

  1. Oh my goodness! an excellent article dude. Many thanks However I am experiencing trouble with ur rss . Do not know why Not able to enroll in it. Will there be any person obtaining identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

  2. Thanks for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and just could not come across. What an ideal site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com