UHAPŠEN PODGORIČANIN: Policija zaustavila kombi PG tablica i imali su šta da vide! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Policija zaustavila kombi PG tablica i imali su šta da vide!

Podgorička policija uhapsila Đ.Đ. (37) u čijem automobilu je nađeno i oduzeto oko 50 kilograma skanka.

Kako je saopšteno, Đ.Đ. važi za bezbjednosno interesantnu osobu.

“Službenici saobraćane policije JP Zeta su, 22.10.2018. godine, u naselju Mojanovići zaustavili pmv kombi marke „VW Touran“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljalo bezbjednono interesantno lice Đ.Đ. (37) iz Podgorice. Detaljnom kontrolom vozila policijski službenici su u prtljažniku pronašlii i oduzeli četiri veća džaka sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank”, saopšteno je iz policije.

O događaju su obaviješteni i službenici Odsjeka za borbu protiv droge.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se Đ.Đ. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještečenja.

1 komentar

  1. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com