PODGORIČANIN POKUŠAO DA UBIJE DJEVOJKU: Nožem je više puta ubo u glavu i tijelo - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN POKUŠAO DA UBIJE DJEVOJKU: Nožem je više puta ubo u glavu i tijelo

Presuda sudije Višeg suda u Podgorici Predraga Tabaša, kojom je Podgoričanin Luka Pejović oglašen krivim za ubistvo u pokušaju na štetu tada bivše djevojke G.Č. i osuđen na dvogodišnju kaznu zatvora, potvrđena je od Apelacionog suda čime je postala pravosnažna.

Optuženom Pejoviću je u kaznu uračunato i vrijeme provedeno u pritvoru, gdje je boravio četiri mjeseca. On je pomenuto djelo počinio 8. januara ove godine u večernjim časovima, kada je u podgoričkom naselju Malo brdo došao kod oštećene i nakon kraće rasprave izvadio britvu i više puta je ubo u glavu i tijelo.

U obrazloženju prvostepene presude navodi se da je Pejović u svojoj odbrani negirao izvršenje krivičnog djela za koje se tereti, te da je kazao kako je kritičnog dana došao u stan bivše djevojke G.Č. s obzirom da su nakon raskida veze ostali u dobrim odnosima, međutim, ona je počela grubo da ga vrijeđa i psuje mu majku. Dalje se navodi da je optuženi ispričao kako je izrevoltiran takvim ponašanjem izvadio iz džepa britvu kako bi zaplašio djevojku. Optuženi je u odbrani naveo da je u jednom trenutku djevojka krenula prema njemu, hvatajući ga za kosu i majicu, a on je, kako je to ispričao pred sudom, uhvatio rukama kako bi je umirio i vjerovatno je tada sa britvom, koja mu je bila u ruci, zakačio.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com