Stigao je novi Sport Vision online shop! Popusti čak 30% do 50% na SVE PROIZVODE! - Volim Podgoricu

Stigao je novi Sport Vision online shop! Popusti čak 30% do 50% na SVE PROIZVODE!

Super-brza, pregledna i prilagodljiva nova Sport Vision Online prodavnica je konačno tu! Vaši najdraži brendovi Nike, adidas, Under Armour, Champion, Reebok, New Balance i drugi od sada su dostupni na jednom mjestu – sportvision.me.

Tokom narednih sedam dana, od 23-29.10, samo na sportvision.me iskoristite posebne pogodnosti za online porudžbine: 30% popusta na sve proizvode iz nove kolekcije i čak 50% popusta na ostale kolekcije.

Bez obzira sa koje platforme pristupate, novi Sport Vision webshop je dizajniran tako da bude jednostavan za upotrebu, sa novom strukturom i najsavremenijim tehničkim rješenjima, kako bi Vam pružio opušteno i prijatno online iskustvo.

Bilo da želite da istražite i kupite proizvode vaših omiljinih sportskih brendova, potražite savjet, ili hoćete da saznate prvi najnovije informacije i vijesti iz svijeta sportske odjeće, obuće i opreme – sportvision.me je prava adresa.

Brzo i jednostavno pretražite katalog, odaberite model koji želite poručiti i vaša porudžbina je za nekoliko dana na kućnoj adresi. Dostava za sve kupce je besplatna, a naručeni artikli biće dostavljeni na Vašu adresu, bilo gdje u Crnoj Gori, najaksnije 7 dana od poručivanja. Minimalan iznos porudžbine je 15,00€.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com