PODGORICA: Vrtić ,,Ljubica Popović” dobija novi prostor u Bloku V! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Vrtić ,,Ljubica Popović” dobija novi prostor u Bloku V!

Vrtić “Ljubica Popović” od naredne godine dobija na korišćenje novi prostor u Bloku V u Podgorici, koji mu je dodijelila Vlada Crne Gore u cilju proširenja prihvatnog kapaciteta, potvrđeno je Dnevnim novinama iz Ministarstva prosvjete. Ipak, oni nijesu precizirali koliko će u novom objektu biti raspoloživih mjesta za mališane.

Naime, na sjednici Vlade koja je održana 11. oktobra, usvojen je Zaključak prema kom se poslovni prostor, koji se nalazi u Podgorici, u Ulici Nikole Kovačevića, u viđenom stanju i bez naknade dodjeljuje na korišćenje Ministarstvu prosvjete, za potrebe Javne predškolske ustanove “Ljubica Popović”.

Kako je za Dnevne novine kazala portparolka Ministarstva prosvjete Milica Lekić, radovi na rekonstrukciji prostora će početi početkom naredne godine.

“Objekat se nalazi u Bloku V i ustupljen je za potrebe ustanove “Ljubica Popovic” sa ciljem proširenja prihvatnih kapaciteta. Objekat će djelimično ili u potpunosti biti renoviran sredstvima ustanove “Ljubica Popović”, navela je Lekić.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com