Stevan Jovetić u suzama napustio teren - Volim Podgoricu

Stevan Jovetić u suzama napustio teren

Stevan Jovetić tek što se vratio na teren ponovo je doživio povredu.

Stradao mu je butni mišić u utakmici protiv Klub Briža (1:1) u Ligi šampiona, a crnogorski napadač je nakon jednog bezazlenog duela ostao da leži na teren te je morao napustiti teren u 12. minutu.

Kapiten Crne Gore bio je vidno potrešen novom povredom. Udarao je šakom u zemlju, a po izlasku je i zaplakao.

U Monaku još uvijek ne znaju koliko je ozbiljna njegova povreda te će detaljnije pretrage dati odgovor na pitanje kolika ga pauza čeka.

Godinama se Podgoričanin muči sa povredama i vodi više psihološke bitke nego one na terenu. Gdje je god igrao, od Fiorentine, Mančester sitija, preko Intera, Sevilje i sada Monaka Jovetića su pratile česte povrede, zbog kojih nikad do kraja nije mogao da pokaže sav talenat i potencijal koji ima u svojim nogama.

Nevjerovatno zvuči podatak da je od avgusta prošle godine čak 177 dana proveo van terena, ne računajući sada novu pauzu zbog povrede butnog bišića. Propustio je 27 od mogućih 29 utakmica “kneževa”.

Takođe, posljednja povreda ga je odvojila od terena 47 dana te je odigrao samo tri utakmice, od čega jednu za Crnu Goru protiv Srbije u Ligi nacija.

Njegovo odsustvo itekako se osjeća u klubu iz Monte Karla, koji je bez njega dodatno pao na svim frontovima i Tijeri Anri ima jako težak zadatak da digne ekipu koja je praktično već ostala bez borbe za šampiona Francuske (24 boda manje od lidera PSŽ-a), dok je gotovo izgubio sve šanse za osminu finala Lige šampiona.

Preostaje borba za Ligu Evrope i eventualno jedan od dva francuska kupa.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com