NOVA NIKE TECH PACK KOLEKCIJA STIGLA U CRNU GORU - Volim Podgoricu

NOVA NIKE TECH PACK KOLEKCIJA STIGLA U CRNU GORU

Veliki broj ljubitelja brenda Nike i ove sezone moći će da uživa u sportskoj odjeći najnovije kolekcije Tech Pack, koja je stigla i u Crnu Goru. Glavne karakteristike koje ovu kolekciju čine toliko posebnom su inovativni i ekspresivni materijali koji se prilagođavaju tijelu i olakšavaju pokrete tokom svakodnevnih aktivnosti.

Inovativni modeli jakni, trenerki, kao i opreme za trening svojim karakteristikama i jedinstvenim siluetama dominiraće sportskom, ali i modnom scenom. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i tkanini koja je korišćena u izradi nove kolekcije, odjeća je napravljena od materijala da štiti od vjetra, ali i olakšava koži da diše.

Novu kolekciju možete pronaći u Nike shopu u Delta City-ju.  

2 komentara

  1. Kolekcija tipicno passe. Bas demode. Ovi nesretnici iz NIKE korporacije bas su nekreativni i neinovativni. Sve iste fore vrte. Bas je demode nosit ovo smece od brenda! U Cotton su mnogo ljepse trenerke i majce, i to znacajno jeftinije. OVo treba sve na ignore, to je samo bacanje para. Kolecija im je smece tesko!

  2. Spot up with this write-up, I truly feel this fabulous website wants additional consideration. I’ll likely to end up again to read much more, thank you for that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com