UBISTVO: Lazar Ristić (21) nožem izbo mladića (23) - Volim Podgoricu

UBISTVO: Lazar Ristić (21) nožem izbo mladića (23)

 Na zabavi u iznajmljenom stanu u Novom Sadu desila se tragedija kada je Lazar Ristić (21) nožem izbo i ubio S. S. (23) na osmom spratu u zgradi u Ulici Braće Dronjak broj 13.

Kako kažu iz policije izbodeni mladić ubrzo je podlegao povredama. Napadač je pokušao da pobjegne na krov zgrade, ali je brzom reakcijom policije zaustavljen.

“Našli smo osumnjičenog za ubistvo u panici na posljednjem spratu zgrade kako pokušava da se sakrije. Njih dvojica bili su zajedno na zabavi kod treće osobe i posvađali se. U nekom momentu jedan od njih je potegao nož i ubo drugog. Poziv od Hitne pomoći da intervenišemo smo dobili nešto prije 11 sati, jer je neko iz tog stana zvao njih, ali ne i nas. Pretpostavljamo da se slavlje odužilo do podnevnih sati”, nezvanično je rečeno Blicu iz policije.

Kako kažu u Hitnoj pomoći njihova ekipa je intervenisala i u hodniku zgrade pokušala reanimaciju ranjenog mladića, ali je on podlegao povredama.

“Usmrćen S. S. je takođe iz Novog Sada. L. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu”, navedeno je iz policije.

Kako saznaje Blic od tužioca koji je izašao na mjesto tragedije, mrtvu osobu su našli u iznajmljenom stanu, kao i nož kojim je zločin počinjen.

Društvo u kojem su bila ova dva mladića je iznajmilo stan na jedan dan kako bi u njemu napravili žurku.

Komšije koje žive u ovoj zgradi nijesu čule ništa, tek kada su vidjele policiju u ulazu zgrade saznali su da se nešto desilo.

BLIC

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com