PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA IZ ŠOK-SOBE: Ovako izgleda pjevač posle STRAVIČNE nesreće! Povezan na aparate, ali može da govori (FOTO) - Volim Podgoricu

PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA IZ ŠOK-SOBE: Ovako izgleda pjevač posle STRAVIČNE nesreće! Povezan na aparate, ali može da govori (FOTO)  

Pjevačevo zdravstveno stanje se na svu sreću popravlja 

Telegraf je došao u posjed prvih fotografija i videa iz bolnice u koju je pjevač Darko Lazić smješten nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživio 23. oktobra.

Ljekari su Darka probudili iz veštačke kome u kojoj je do skoro bio, a pevačevo zdravstveno stanje se na svu sreću popravlja.

– Darko je bolje, vrlo komunicira sa svima oko sebe, mislim na ljekare, medicinske sestre i porodicu. Čuo sam kada mu je medicinska sestra namještala krevet, pitala ga je “Možeš li?”, misleći na to da pomjeri ruku i on je odgovorio “Mogu”. Na sva pitanja odgovara, ali ljekari ne dozvoljavaju preveliku komunikaciju sa njim da se ne bi umarao i opterećivao – kaže izvor Telegrafa.

Prva slika Darko Lazić iz bolnice, Foto: Telegraf

Podsjećamo, pjevač je nakon teške saobraćajne nezgode hitno primljen u KBC Zemun i danima je bio je u kritičnom stanju. Darko je imao operaciju nakon koje mu je izvađena slezina, a njegovo zdravstveno stanje se, prema našim saznanjima, popravlja.

Telegraf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com