OPTUŽNICA PROTIV CETINJANINA: U Domu zdravlja pljačkao, u policiji lomio - Volim Podgoricu

OPTUŽNICA PROTIV CETINJANINA: U Domu zdravlja pljačkao, u policiji lomio

Osnovni sud u Cetinju potvrdio je optužnicu Osnovnog državnog tužilaštva podignutu protiv okrivljenog F.M., iz Cetinja, zbog krivičnog djela teška krađa u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Cetinjanin se tereti da je navedena krivična djela počinio 13. juna oko 19.40 u JZU Dom zdravlja u Cetinju i u cetinjskoj policiji. Prema navodima optužnog akta, on je došao do ambulante JZU Dom zdravlja, u kojoj ordinira dr A.Đ., nakon čega je, uz upotrebu podesnog sredstva i fizičke sile, otvorio zaključana ulazna vrata. Pošto je ušao u ambulantu, otvorio je vitrinu i škafove radnog stola, te izvršio premetačinu, a potom izvršio premetačinu i ostalog dijela prostorije, da bi nakon toga ušao u drugu prostoriju u sklopu iste ambulante, gdje je takođe izvršio premetačinu u cilju krađe ljekova.

Po završenom poslu izašao je ispred ambulante, gdje su ga zatekli V.N., direktor JZU Dom zdravlja Cetinje, i medicinska sestra K.V. Istog dana, oko 22 časa, u službenim prostorijama Uprave policije Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, nakon što je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa u pokušaju, Cetinjanin je oštetio tuđu pokretnu stvar vlasništvo Uprave policije Odjeljenja bezbjednosti Cetinje. Naime, on je prilikom sprovođenja od strane policijskih službenika OB Cetinje do prostorija za boravak lica lišenih slobode, u dijelu hodnika na stepeništu, desnom rukom udario u prozorsko staklo, koje je tom prilikom polomio i zadobio tjelesne povrede u vidu posjekotine na desnoj ruci.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com