OVO SE NE PROPUŠTA: Zimovanje na Zlatiboru po nevjerovatnim cijenama, i to NIJE SVE - Volim Podgoricu

OVO SE NE PROPUŠTA: Zimovanje na Zlatiboru po nevjerovatnim cijenama, i to NIJE SVE

I ove zime sjajna vijest za sve ljubitelje pravog planinskog odmora – ako ste jedan od tih, onda je Zlatibor pravo mjesto za vas. A u srcu Zlatibora, naravno, Hotel Zlatibor Mona koji je i ove godine obezbijedio specijalni popust od 20% za rane rezervacije i uplate do 09.novembra.

Aranžman obuhvata 5 dana/4 noći sa doručkom i besplatno korišćenje bazena i fitness centra, a to nije sve. Ukoliko dolazite porodično, djeca do 7 godina borave – gratis! Zato požurite, jer je ostalo samo nekoliko dana za ovu ponudu, i rezervisite odmah OVDJE. 

Osvježeni ambijent wellness centra omogućiće vam potpuno opuštanje i pravi hedonistički doživljaj.

Najmlađim gostima je na raspolaganju igraonica Monica, opremljena sadržajem za sve uzraste, u kojoj mališani mogu da se zabave u cjelodnevnom besplatnom animacijskom programu i kreativnim radionicama sa profesionalnim animatorima. Ne zaboravite, sve to vam je omogućeno po cijeni već od 149 eura po osobi, dok djeca do 7 godina borave gratis!

Topla preporuka Mone je restoran i vinski bar Perun, u kome možete uživati u ukusima zlatiborskog kraja. Ušuškan u najmirnijem dijelu hotela, predstavlja pravo mjesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih domaćih ili inostranih vina.

Iskoristite akciju “Rana rezervacija” , i uvjerite se zašto je Zlatibor jedna od najljepših planina za boravak i uživanje u zimskim čarolijama.

Više informacija o ponudi možete pogledati OVDJE.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com