PODGORICA: I ove godine organizovan doček Nove na otvorenom! - Volim Podgoricu

PODGORICA: I ove godine organizovan doček Nove na otvorenom!

Kao i prošle godine Glavni grad organizovaće doček 2019. na otvorenom prostoru. Za sada još nije poznato ko će Podgoričane i njihove goste uz pjesmu uvesti u Novu godinu, ali lokalna uprava već uveliko priprema program.

“Glavni grad Podgorica i ove godine planira realizaciju programa za novogodišnje praznike koji će imati, u odnosu na prethodne godine,  izmijenjen koncept i za koji smo sigurni da će biti zanimljiv i  građanima i domaćim i stranim turistima”, saopšteno je CdM-u iz Glavnog grada.

Prema njihovim riječima o samom programu i njegovim pratećim sadržajima javnost će, nakon  preciznog koncipiranja, biti blagovremeno obaviještena.

Za sada je poznato da će u Kotoru i Tivtu tradicionalno biti organizovan doček Nove godine u gradskim trgovima.

Velika imena regionalne rock scene-Damir Urban, Darko Rundek & Ekipa, Bombaj štampa, Psihomodo Pop, Galija, Four Blues Drivers, Autogeni trening i M.O.R.T. nastupiće u Kotoru tokom novogodišnjih praznika.

Željko Joksimović, Lepa Brena, Boris Novković, Bojan Delić, Ana Kokić, Amadeus bend, Ana Rucner, La banda Tambura night, samo su neka od imena su koja će nastupiti tokom bogatog novogodišnjeg programa na gradskoj rivi Pine u Tivtu.

CdM

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com