MANIJAK PRETUKAO DVIJE DJEVOJKE U CENTRU PODGORICE: Provocirao, pa nasrnuo na njih, nastavio da ih udara i kad se jedna onesvijestila! - Volim Podgoricu

MANIJAK PRETUKAO DVIJE DJEVOJKE U CENTRU PODGORICE: Provocirao, pa nasrnuo na njih, nastavio da ih udara i kad se jedna onesvijestila!

Nepoznati muškarac pretukao je dvije djevojke u centru Podgorice, a veće posledice spriječili su mladići koji su se zadesili na licu mjesta.

Incident se dogodio u noći između petka i subote, u radnji brze hrane kod Sahat-kule u centru Podgorice, prenosi RTCG.

Slučaj je prijavljen policiji, a napadnute djevojke tvrde da ne poznaju napadača i da je on nasrnuo na njih bez ikakvog povoda. Jedna od je njih od udaraca izgubila svijest, ali nasilnika to nije spriječilo da nastavi da ih udara.

 

Prije nego što su ušle u objekat, njima nepoznati muškarac starosti od 50 do 60 godina počeo je da ih provocira, a pošto nisu reagovale na to on je ušao za njima u objekat i nastavio da ih vrijeđa i psuje.

Nakon toga on je nasrnuo je na jednu od djevojaka, koju je udario pesnicom u rame i glavu, zbog čega je ona od jačine udaraca pala na pod.

Napadač je zatim nasrnuo i na drugu djevojku, koju je takođe udario više puta.

Nekoliko mladića koji su bili u tom objektu pritrčali su u pomoć, ubrzo je stigla policija, ali je napadač uspio da pobjegne.

“Odmah smo otišle u policiju, gdje smo ispričale šta se dogodilo. Apelujemo na nadležne da što pre identifikuju i privedu nasilnika, koji može ovako napadati i druge djevojke bez ikakvog povoda”, ispričale su djevojke i dodale da ne poznaju napadača koji ih je napao.

 

Policija je iz objekta u kojem se dogodio napad izuzele snimak, ali prema riječima djevojaka, na snimku se vidi kako ih muškarac napada, ali se njegov lik ne vidi jasno.

(Rtcg/Tanjug)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com