Laziću punktirali pluća da se ne bi ugušio, ima i apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge - Volim Podgoricu

Laziću punktirali pluća da se ne bi ugušio, ima i apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge

Folk pjevač Darko Lazić hitno je operisan u noći između nedelje i ponedeljka, kada mu se pogoršalo disanje usljed skupljanja krvi u plućima.

“Dežurna ekipa ljekara je brzo odreagovala na probleme sa disanjem i Laziću su punktirali lijevo plućno krilo, kako bi izvukli krv napolje i spriječili gušenje” kazao je izvor “Novosti” u KBC “Zemun”, gdje mladi folker leži već 13 dana.

Sagovornik beogradskog lista kaže da je Lazićevo stanje zasad stabilno, ali da je nezahvalno davati bilo kakve prognoze, jer njegove vitalne funkcije još nisu na zadovoljavajućem nivou.

“Ljekarima je prioritet da se sanira funkcija pluća i da bubrezi pokažu stabilnost u radu, jer je on od petka uveče ponovo priključen na dijalizu. Operacija preloma desne butne kosti svakako će biti odložena, kao i operacija kuka, jer su ovo povrede koje ga najmanje životno ugrožavaju”, pišu Novosti pozivajući se na neimenovanog sagovornika.

Problem sa unutrašnjim krvarenjem Lazić je imao i dva dana nakon nesreće kada je hitno operisan i odstranjena mu je slezina koja je pukla. Tom prilikom,ljekari su uvidjeli da je pjevaču jetra prilično oštećena, a pretpostavljali su da je glavni uzrok upotreba alkohola i narkotika.

Da Lazić ima problema sa korišćenjem opojnih susptanci danas je pred okupljenim novinarima potvrdio jedan od ljekara KBC “Zemun”.

“Uz sve ostale probleme, Darko ima i apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge.Priznao nam je da je često koristio narkotike, u kriznim momentima, pa zato i sada traži da mu se “donese nešto” da bi mu prestali bolovi i poboljšalo se stanje”” rekao je taj ljekar, prenose VN.

Prema istom izvoru, porodica Darka Lazića, kako tvrde upućeni, pokušala je da naplati polisu osiguranja za sina, ali kada je u osiguravajuću kuću stigao izvještaj ljekara, Lazići su odbijeni. Naime, Osiguranje je odbilo zahtjev za isplatu jer je pjevač zbog upotrebe opojnih supstanci sam izazvao nesreću i tako ugrozio život.

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com