AJDE JADNA, TO JAČA IMUNITET: Putnica u vozu Beograd-Bar zatekla horor u kupeu (FOTO) - Volim Podgoricu

AJDE JADNA, TO JAČA IMUNITET: Putnica u vozu Beograd-Bar zatekla horor u kupeu (FOTO)

Vjerovatno najpoznatija željeznička linija na ovim prostorima ne može da se pohvali ni čistim vozovima ni udobnim putovanjem. Put iz Beograda do Bara može da traje i više od 12 sati, a putnici se nerijetko žale na higijenu u kupeima.

Poslednji takav primjer stiže sa Fejsbuk stranice “Podgorički vremeplov”.

Jedna putnica na pomenutoj liniji, poslala je popularnoj stranici fotografije koje je zabilježila, a na kojima se jasno vidi da se sjedišta voza ne održavaju kako treba. Fotografija je objavljena uz komentar “Molim vas da objavite ovo zastiđe u vozu Beograd – Bar. Ovo ostane kada lupite sakom o sjedište. Kilogram prašine. Sramota.”

Zanimljivo je da su u komentarima mnogi zapravo osudili putnicu koja je željela javno da ukaže na prljave kupee.

 

“Bolje da si doma nekakvom mačugom pljaskala tepihe pa da slikaš onda čistunice. Samo da mi je znati jesi li stajala onda kad si vidjela tu prljavštinu”,- jedan je od komenatara.

FOTO: PRINTSCREEN PODGORIČKI VREMEPLOV

” Vozi se avionom i ne drži predavanje”, glasi drugi komentar.

Bilo je mada malobrojnih koji su stali u odbranu putnice.

“Da ne povjeruješ ovom ludom narodu, umjesto svi da apelujemo da se nešto uradi po pitanju čistoće, vi nagrđujete osobu koja je ovo objavila i samo živu istinu pokazala, a na komentar da se VOZI avionom ako voz smeta je suvišno išta reći”

FOTO: PRINTSCREEN PODGORIČKI VREMEPLOV

Neki su se i našalili

” Ajde jadna, ajde, to ti jača imunitet. Očisti, šta gledaš”,- komentar je objavljen uz nekoliko emotikona koji se smiju.

Inače ovo nije prvi takav primjer. Putnici su se žalili da su posle dva sata čekanja voza koji ja kasnio, zatekli jezive prizore u njemu – od prljavštine do mirisa urina.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com