Nova mehanizacija unaprijediće komunalne usluge - Volim Podgoricu

Nova mehanizacija unaprijediće komunalne usluge  

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan posjetio je danas D.O.O. „Komunalno“ Cetinje gdje je sa direktorom tog Društva Sašom Zvicerom razgovarao o aktivnostima na održavanju gradskih javnih površina i nastojanjima lokalne vlasti da nabavkom savremene mehanizacije kvalitet komunalnih usluga podigne na najviši nivo.

Gradonačelnik je kazao da je zadovoljan radom „Komunalnog”, ističući uvjerenje da će zaposleni na zdravim osnovama nastaviti da šalju u svijet lijepu sliku grada.

On je naglasio da je Prijestonica ove godine izdvojila 100.000 za nabavku mehanizacije koja će ovom Društvu uveliko olakšati rad u narednom periodu i obećao dodatna ulaganja u cilju unapređenja usluga i bržeg i efikasnijeg reagovanja, naročito tokom zimskih mjeseci.

„Prijestonica će sljedeće godine iz budžeta opredijeliti 150.000 eura za nabavku vozila i opreme kako bi se službe ekipirale i u potpunosti odgovorile izazovima u zimskom periodu”, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

Direktor Zvicer rekao je da je, zahvaljujući naporima gradske uprave, značajno povećan kvalitet pružanja komunalnih i dodatnih usluga.

„Zahvaljujući sredstvima koje je izdvojila Prijestonica D.O.O. „Komunalno” je opremljeno sa radnom mehanizacijom – mašinom za čišćenje javnih površina, novim vozilom za pražnjenje plastičnih korpi zapremnine 240 litara i novom mašinom za obilježavanje horizontalne signalizacije na saobraćajnicama”, istakao je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com