SENZACIJA: Pavkov rasturio Liverpul, Zvezdina najljepša noć posle Barija! - Volim Podgoricu

SENZACIJA: Pavkov rasturio Liverpul, Zvezdina najljepša noć posle Barija!

Pavkov – Liverpul 2:0! Pavkov – viceprvak Evrope 2:0, Marakana je svjedočila najljepšoj večeri svih zvjezdaša posle Barija – ovo niko nije očekivao, ovo je SENZACIJA!

Milan Pavkov bio je zvijezda večeri, dva gola dao je “Hari Kejn iz Begeča” kako ga nazvaše u šali, učinio je da najskuplji defanzivac svijeta Virdžil Van Dajk naspram njega izgleda kao amater!

Pamtiće se njegovi golovi u 22. i 27. minut, za istorjsku pobjedu – prvu u Ligi šampiona.

 

Liga šampiona, 4. kolo

Crvena zvezda – Liverpul 2:0
(Pavkov 22, 27)

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković (od 59. Gobeljić), Savić, Degenek, Rodić – Jovančić, Krstičić (od 73. Jovičić) – Srnić, Ben, Marin – Pavkov.

LIVERPUL: Alison – Aleksander Arnold (od 46. Gomez), Matip, Van Dajk, Robertson – Milner, Lalana (od 79. Origi), Vajnaldum – Salah, Staridž (od 46. Firmino), Mane.

TOK MEČA

81. minut – Brani se Zvezda, “ginu” igrači Vladana Milojevića jedan za drugog, nažalost povrijedio se prilikom jedne intervencije Čaušić, pa je trenutno van igre i pitanje da li može nazad. Crveno-bijeli do daljeg sa igram manje pošto je Milojević izvršo sve izmjene.

75. minut – Kontra Zvezde, malo je neodstajalo da srpski tim nokautira goste. Srnić je asistirao, doduše lopta mu je malo pobegla, a Gobeljić bio kratak za koji centimetar da matira Alisona.

73. minut – Jovičić je ušao kao pit bul sa klupe, zamjenio je Krstičića.

71. minut – Posle perioda meča bez šansi, Salah je zaprijetio, lopta je na putu ka golu zakačila Savića, no nije se Borjan dao iznenaditi, zaustavio je taj pokušaj. U nastavku, posle kornera i gužve, ponovo je Salah bio u šansi, i još bliže postizanju gola – pogodio je stativu!

64. minut – Izašao je i Marin, Milojević uvodi svežijeg Čaušića.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

58. minut – Izmena kod Zvezde, Stojković se povredio i ne može dalje, ući će Gobelji.

56. minut – PREČKA! Gosti su bili blizu da smanje razliku, ipak imali su sreće crveno-beli pošto je lopta bukvalno pala na gornji deo prečke.

52. minut – Pritisnuo je Liverpul crveno-bele svom snagom, plete se mreža oko šesnaesterca Zvezde, povukli su se igrači srpskog tima. Firmino je u međuvremenu ušao umesto Staridža. Sa najjačim snagama Klop je napao rival u nastavku.

Milan Pavkov postiže drugi gol za ZvezduFoto: Marko Jovanović

46. minut – Preti Zvezda, mogao je sudija i penal da svira za srpski tim pošto je Ben napucao Milnera u ruku. Ništa, ipak, od jedanaesterca

POLUVREME

42. minut – Navaljuju gosti, ali Zvezda je sjajan večeras, svi od reda. Sad je i Borjan bio na pavom mestu posle centaršuta Manea, ukrotio lagano taj pokušaj.

27. minut – GOOOOOL, 2:0, Pavkov…. Opet Pavkov, igra dečko utakmicu karijere, kakav je samo gol postigao, nije časio časa po prijemu lopte, raspalio po njoj sa 20 metara, uzalud se bacio Alison – mreža se opet zatresla, Marakana luduje!

Foto: MN Press

Foto: Marko Jovanović

Pavkov matira odbranu Liverpula! Foto: Marko Jovanović

22. minut – GOOOOL, vodi Zvezda – Pavkov! Neverovatna sezona za Zvezdinog visokog golgetera, prvi put je starter u Ligi šampiona, matirao je vicešampiona Evrope – glavom posle Kornera Marina! Zakucao je loptu Pavkov u mrežu, Alison je ostao ukopan!

VIDEO: Pogledajte kako su navijači prognozirali gol Pavkova

Foto: Tanjug/Ap

20. minut – Još jedna lepa prilika za goste, ponovo je Staridž u akciji, ovog puta je izblokiran prilikom šuta sa nekoliko metara iskosa. Na kraju samo korner za Liverpul.

17. minut – Kakva šansa za Liverpul?! Neverovatan promašaj Staridža, koji je sa pet metara prebacio čitav gol, pošto ga je Mane proigrao sa leve strane.

15. minut – Ofanziva Zvezde ne jenjava, drugi korner izveo je Marin.. Šansa je bila za Savića – odlična! Iz okreta je šutirao loptu, nije, ipak, najbolje “legao” na nju, pa je ona prohujala preko gola Alisona.

Sadio Mane u prodoru, iza je Jovančić Foto: Marko Jovanović

10. minut – Prva prilika na utakmici, u njoj se našao Marin. Odlično je probio po levoj strani, ušao u kazneni prostor gde je “zalomio” Arnolda, međutim nije najbolje šutirao, pa je lopta završila u Alisonovom naručju.

5. minut – Marin je već opomenut žutim kartonom, išao je klizeći na Arnolda, nije tu bilo jakog kontakta, ali jeste opasne igre, pa je sudija sankcionisao kartonom Zvezdinog fudbalera.

3. minut – Dobar napad Zvezde, koja je izborila korner. Srnić je uleteo na centaršut, defanzivac Liverpula mu je skinuo loptu sa noge. U nastavku, psoel ubačene lopte, i Ben je pokušao, nije bio precizan. Energičan početak crveno-belih.

1 komentar

  1. Make sure you excuse my my English speak, i’m simply schooling. I very much like your web site greatly, I realize it quite fascinating and that i saved a bookmark in my personal web.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com