ENGLEZI BRUTALNO ISMIJALI ŠAĆIRIJA I KOSOVO: Zvezda PONIZILA Klopa i Liverpul u grotlu Marakane! (VIDEO) - Volim Podgoricu

ENGLEZI BRUTALNO ISMIJALI ŠAĆIRIJA I KOSOVO: Zvezda PONIZILA Klopa i Liverpul u grotlu Marakane! (VIDEO)

Fudbaleri Zvezde upisali su istorijsku pobjedu u najelitnijem takmičenju u Evropi pobedom nad ekipm Liverpula u okviru četvrtog kola Lige šampiona pred prepunom Marakanom.

Ovaj poraz vicešampiona Evrope izazvao je pravi bum na društvenim mrežama, pa su se pojavile brojne animacije i videi u kojima se ismjeva kako ”veliki” Liverpul, tako i Šaćiri i tzv. država Kosovo.
Popularni “442oons”, koji se bavi animacijama vezanim za fudbalske terene, godinama unazad su najpopularnija ekipa za snimke takvog tipa, a na Jutjubu imaju pravu armiju pratilaca.
Ovog puta nisu štedeli kritike na račun engleskog kluba, a prije svega na račun štopera Redsa koji su odigrali katastrofalno u ovom meču.

Nisu zaobišli ni slučaj ”Šaćiri”, iako je Klop odlučio zbog mogućih problema po političkoj liniji da ga ostavu u Engleskoj. Međutim, to nije spriječilo medije u Engleskoj da se dotaknu dobro poznatog Šaćirijevog pozdrava i takozvane države Kosovo.

1 komentar

  1. Generally Are generally Diet ‘s an very affordable and flexible food regimen product suitable for induced the boycott . endeavouring to fast and as a result subsequently conserve a vibrant lifespan. lose weight

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com