Izgradnja stadiona ide po planu (POGLEDAJTE FOTO) - Volim Podgoricu

Izgradnja stadiona ide po planu  (POGLEDAJTE FOTO)

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan sa saradnicima obišao je danas gradilišta gradskog stadiona na Obilića poljani i trga na Njegušima, ocjenjujući da je riječ o važnim infrastrukturnim projektima čiju realizaciju lokalna uprava prati sa posebnom pažnjom.

Gradonačelnik Kašćelan rekao je da se, nakon početnog zastoja, radovi na stadionu realizuju planiranom dinamikom i da su već vidni obrisi budućih tribina.

„Bez obzira što su zbog loših vremenskih uslova radovi kasno počeli, zadovoljan sam dosad učinjenim. Dodatno me ohrabriju navodi izvođača radova da će biti ispoštovana investiciona dinamika za ovu godinu, koja je planirana kapitalnim budžetom”, naveo je gradonačelnik Kašćelan.

Prilikom obilaska trga na Njegušima, gradonačelnik je kazao da se angažovanije i ozbiljnije moralo i mora pristupiti radovima.

Gradonačelnik je obišao i zgradu penzionera, na kojoj su u toku završni zanatski radovi.

„Drago mi je što se radi pristupna saobraćajnica, odnosno ulice 5, 6 i 8, i što će, ako sve bude onako kako smo planirali, zgrada u najskorijem roku biti useljena“, naveo je Kašćelan.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com