PODGORICA: Osumnjičen da je pretukao djevojke: Radunoviću zadržavanje do 72 sata - Volim Podgoricu

PODGORICA: Osumnjičen da je pretukao djevojke: Radunoviću zadržavanje do 72 sata

Policija je uhapsila 59-godišnjeg Podgoričanina Miomira Radunovića koji se sumnjiči da je u noći između petka i subote u radnji brze hrane kod Sahat kule brutalno pretukao dvije djevojke udarajući ih pesnicom u glavu.

Danas su nas posjetile ove dvije djevojke koje su pretučene u petak veče. Donijele su ovaj snimak, na kojemu se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno. Povrede su vidljive a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji prema njihovim saznanjima još nije uhapšen. Znamo mu i profil na fb i pod kojim lažnim imenom je. Naravno da i policija zna. On je dosta aktivan na fb. ležerno se javlja, a policija nešto čeka. Da li je i on "bezbjedonosno interesantno biće"? Zbog svega toga djevojke su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu. Svaki neprimjereni komentar ću brisati Nadamo se da će Policija profesionalno odraditi posao. Ili se možda nadaju da je kod naroda kratko pamćenje, pa će se treći dan pričati o nečemu drugom. Samo nećemo da nam policija svojim nečinjenjem šalje poruku: Sjedite kući, napolje su nasilnici, ne možemo im ništa !!!

Gepostet von Ljiljana Raičević am Montag, 5. November 2018

Njemu je nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu određeno policijsko zadržavanje do 72 časa.

Radunović se tereti za nasilničko ponašanje. Uznemirujući snimak napada na djevojke objavljen je juče na društvenim mrežama.

Muškarac na snimku upada u radnju, jednu djevojku udara pesnicom u lice, a drugu prvo nogom u tijelo, pa takođe šakom u glavu. Teže posljedice spriječili su mladići koji su se zadesili u radnji i potukli se s napadačem.

Policija je identifikovala i osobe koje su bile sa Radunovićem i uzela izjave od njih ali za sada nema osnova za njihovo krivično gonjenje.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com