PROCESUIRANO ŠEST LICA: Kod mladića pronađena droga i cigarete! - Volim Podgoricu

PROCESUIRANO ŠEST LICA: Kod mladića pronađena droga i cigarete!

Policijski službenici CB Nikšić su u proteklom periodu bili uspješni u otkrivanju droge. Tokom oktobra i novembra droga je otkrivena u šest pojedinačnih slučajeva.

Ukupno je zaplijenjeno oko 40 grama kokaina i marihuane. U pet slučajeva droga je otkrivena prilikom kontrole vozila i lica koja su se u njima nalazila, dok je u jednom slučaju droga otkrivena prilikom primopredaje. Od šest lica koja su procesuirana prijavama (M.B, U.Đ, Đ.P, M.P, I.D. i J.Š.) dva su bezbjednosno interesantna. Sva ova lica su muškog pola, punoljetna, starosti od 21 do 25 godina. Pet lica je iz Nikšića a jedno iz Podgorice.

Osim droge policija je juče zaplijenila i cigarete koje su, kako se sumnja, bile namijenjene nedozvoljenoj prodaji. Cigarete su otkrili policijski službenici Centra bezbjednosti Bar, kontrolom vozila kojim je upravljao A.M. (23) iz Bara. U prtljažniku vozila bilo je sakriveno 1.180 paklica cigareta bez akciznih markica koje je ovo lice, sumnja se, imalo namjeru da stavi u promet na tzv. sivom tržištu.

A.M. i cigarete predati su policijskim službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta radi daljeg postupanja. Obaviješten je tužilac koji se izjasnio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com