Sa Njegošem se može u Evropu, sa Njegošem se tamo može pobjeđivati! - Volim Podgoricu

Sa Njegošem se može u Evropu, sa Njegošem se tamo može pobjeđivati!

Povodom pobjede Crvene Zvezde nad ekipom Liverpula, danas se oglasio Andrija Mandić predsjednik Nove srPske demokratije i član predsjedništva Demokratskog fronta.

Saopštenje Mandića prenosimo integralno:

,,Koristim ovu priliku da u ime Nove srpske demokratije i u svoje lično ime čestitam Crvenoj Zvezdi pobjedu nad najvećim engleskim klubom, Liverpulom u Ligi šampiona.

Iako su po kvalitetu i cijenama igrača, protivnici bili favoriti, Zvezda je pokazala da na stadionu ,,Rajko Mitić”, čuvenoj Marakani, favorita nema, ma koliko jak protivnik dolazio u goste.

Sjajni navijači, koji su fudbalere Zvezde za utakmicu opremili čuvenim stihovima najvećeg srpskog pjesnika, pokazali su da Srbi u Evropi, na najvećoj sceni, u svim oblastima, u ovom slučaju u sportu, treba da izađu sa onim najboljim što imaju. Njegoš, kao najveće ime naše književnosti, svojim stihovima može da nas nadahne u svim oblastima, kao što je sinoć nadahnuo Delije i fudbalere Zvezde protiv onih koji su izašli ,,iz grmena velikoga”.

Sinoć je pokazano da se sa Njegošem može u Evropu, i da se sa Njegošem tamo može pobjeđivati. Dok u njegovoj Crnoj Gori se trude da ga izbace iz svih školskih programa i sa svih mjesta.

Još jednom čestitamo Crvenoj Zvezdi na velikoj pobjedi i poručujemo: NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA, NEKA BUDE ŠTO BITI NE MOŽE!”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com