UBISTVO BRAČNOG PARA KALEZIĆ: ,,Kako da shvatim da sam tako nešto uradio? Ja nisam ni mrava zgazio nikada” - Volim Podgoricu

UBISTVO BRAČNOG PARA KALEZIĆ: ,,Kako da shvatim da sam tako nešto uradio? Ja nisam ni mrava zgazio nikada”

Krivično vijeće sudije podgoričkog Višeg suda Vesne Moštrokol osudilo je juče Uroša Jegdića na dvadeset godina zatvora zbog ubistva Dušana i Bosiljke Kalezić. Sud je istovremeno odredio Jegdiću obavezno psihijatrijsko liječenje i čuvanje u bolnici u Dobroti.

Jegdićev branilac je najavio žalbu na prvostepenu presudu.

Kako se navodi u presudi, Jegdić je 5. maja 2017. ušao u kuću Kalezića i ispalio nekoliko projektila. Dušana je hitac pogodio u rame, a Bosiljku u grudni koš, usled čega su oboje preminuli na licu mjesta.

– Mene je sramota da iznesem odbranu, neću sebe da branim. Kako da shvatim da sam tako nešto uradio? Ja nisam ni mrava zgazio nikada. Dva mjeseca nisam spavao kad sam saznao da imam karcinom. Ni sa kim nisam komunicirao, bio sam negativan, a sve šta se dešavalo su mi drugi pričali. Sjećam se da sam bio u zatvoru, ali sam sve vrijeme imao osjećaj da se radi o drugom čovjeku – kazao je Jegdić tokom suđenja.

Ne­ko­li­ko sa­ti na­kon što je ubi­jen brač­ni par Ka­le­zić, po­li­ci­ja je uhap­si­la Jeg­di­ća na dru­gom kra­ju na­se­lja.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com