HOROSKOPSKI znak otkriva na KOJI NAČIN će vam muškarac reći “VOLIM TE” - Volim Podgoricu

HOROSKOPSKI znak otkriva na KOJI NAČIN će vam muškarac reći “VOLIM TE”

Možda neće izgovoriti one dvije čuvene riječi “Volim te”, ali će vam svakako to pokazati određenim postupcima. Recite nam šta je u horoskopu, a mi ćemo vam reći kako kaže “volim te”.

Ovan

Muškarac Ovan vam svojom podrškom poručuje da vas voli. Kada voli, on je vaš najveći navijač u svim poljima života. Obožava kada ste takmičarski nastrojeni čak i kada ga pobijedite, on će vas još više obožavati.

Bik

Muškarac Bik svoja osećanja ispoljava tako što će vas štiti, možda nekad i pretjerano. Njegova podrška je nepokolebljiva!

Blizanac

Kada muškarac Blizanac uđe u raspravu sa svojim partnerom konačno uspijeva da vidi stvari iz tuđe perspektive i u većini slučajeva promeni mišljenje. Tada shvata i da vas voli zbog toga.

Rak

Kada imate loš dan Rak će biti taj koji će vas uzeti za ruku i izvesti napolje u šetnju. Ćutaće će i pustiće vas da se “izduvate”. To je jedan od najboljih načina na koji iskazuju svoju ljubav.

Lav

Lav pokazuje ljubav tako što vam jasno stavlja do znanja koliko vas želi, cijeni i voli. Ponosno vas predstavlja prijateljima, porodici i kolegama.

Djevica

Ljubav pokazuje ne samo tako što vam nudi savet već tako što i prihvata i usvaja savete koje vi njemu dajete.

VagaOstaje u kontaktu sa vama. Ne treba mu razlog da bi vas pozvao ili vam pisao, jednostavno ima potrebu da vam se javi i vidi kako ste.

Škorpija

Škorpija će jednostavno pitati: “Kako mogu da budem bolji?”. Muškarac rođen u ovom znaku zbog žene koju voli želi da postane najbolja verzija sebe.

Strijelac

Onog trenutka kad vam saopšti da pakujete kofere znajte da je ozbiljan u vezi sa vama. Biće to neka destinacija na koju se vama ide i koju ste možda nehajno pomenuli u nekom razgovoru.

Jarac

Jarac će vas iznenaditi neobičnim poklonom kao što je SPA ili vaučer za omiljenu radnju. Dobro pamti detalje koje vas čine srećnim i to je njegov način da vam kaže da vas voli.

Vodolija

Vodolija će oponašati vaša dobra dijela, možda će dati novac u humanitarne svrhe u vaše ime, ali svakako će uraditi nešto što vas ispunjava i budi strast u vama.

Ribe

Ribe će vas pitati kako je protekao vaš dan bez da su prvo ispričale nešto o svom. Trenutak u kojem shvatite da vas pomno sluša je trenutak u kojem se zaljubio u vas.

(b92.net)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com