ERA onanisao pred kamerom i snimak BLUDA poslao maloljetnoj djevojčici (17)! - Volim Podgoricu

ERA onanisao pred kamerom i snimak BLUDA poslao maloljetnoj djevojčici (17)!

Folker Era Ojdanić (70) bez cenzure je, navodno, poslao djevojčici od 17 godina eksplicitni snimak u kojem je poziva na seks!

Na sramotnom snimku, koji se djeli na društvenim mrežama, a na kome je navodno Ojdanić i pokazuje mušku stvar, onaniše i izgovara gadosti, a na kraju snimka se vidi njegovo lice.

 

FOTO: PRINTSCREEN

“Šta kažeš, a? Vidiš ko te gleda. Da li bi voljela sad da ga samo prevučeš odozgo? Vidi j*ja. vidi kako se sija. Jedva čekam sutra uveče da ih sa usnama ovlažiš. Hm, je l’ poludeo?”, čuje se na snimku dok onaniše.

 

FOTO: PRINTSCREEN

 

Podsetimo, prije pet godina prozvali su ga pedofilom zato što se muvao sa maloljetnicama, a folker se skidao po emisijama kako bi pokazao svoju muškost.

Era se oglasio povodom vulgarnog snimka i kaže.

“To je takva neka montaža i ta čuda, to je ludilo, majke mi! Sve je moguće, ja ne znam sad… Davao sam telefon, bio je na servisu, ali ja se ne sjećam da sam taj klip imao u galeriji. To je to. Uopšte se ne sjećam! Nemam pojma. Uopšte se ne sjećam toga. Sve mi se čini da je to neka montaža. U svakom slučaju, boli me uvo!”, prvo rekao je Era.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com