POSLE 100 GODINA ČEKANJA! OVO JE NAJMOĆNIJI NOVEMBARSKI DAN! Samo je potrebno da uradite OVO i ispuniće vam se to što ste DUGO ŽELJELI! - Volim Podgoricu

POSLE 100 GODINA ČEKANJA! OVO JE NAJMOĆNIJI NOVEMBARSKI DAN! Samo je potrebno da uradite OVO i ispuniće vam se to što ste DUGO ŽELJELI!

Jedanaesti dan jedanaestog mjeseca vibraciski je svakako snažan, a kako se nalazimo u godini broja 11, ovaj 11. novembar biće najmoćniji dan koji je svanuo u poslednjih 100 godina. 1111 ili 11/11 poseduje poseban duhovni značaj, jer se vjeruje da je to broj duhovnog buđenja i moćnih novih početaka. Kada često vidite 11:11 na satu ili kada ste privučeni brojem 1111, to često ukazuje na nadolazeću promenu ili buđenje koje se pojavljuje na horizontu.

Anđeli, duhovni vodiči i Svemir takođe koriste brojeve kao način povezivanja i komuniciranja s vama. 1111 obično koriste božanska bića kako bi vam pomogla da odaberete pravi smjer i kako bi vam osvjetlili put koji je pred vama. U numerologiji, broj jedan označava nove početke, kako navodi Mystical raven, ali kada postoji niz, poput 11. novembar (11.11), to stvara snažnu energiju za dan koji nam omogućava da se svi probudimo za novi potencijal. Iz tog razloga, 11. novembra pravo je vrijeme da promijenite svoj život, postavite namere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu! Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvetljenja – sve je to moguće na ovaj dan zbog ove energije.

Univerzalnu godinu broja 11 posljednji put smo doživjela 2009, a prije toga 1910, tako da više od 99 odsto svjetske populacije iskusi jednu ili dvije Univerzalne godine vibracije broja 11 tokom svog života. U numerologiji broj 11 je “glavni broj”, što znači da ima intenzivnu/visoku vibracijsku frekvenciju i da djeluje unutar eteričnih, magičnih i transcendentalnih područja stvaranja. Glavni brojevi posjeduju veliki potencijal za učenje i rast i mogu donijeti velike promjene u vaš život. Broj 11 je, takođe, najintuitivniji broj i jasan je kanal koji vodi prema podsvijesti. To je broj vođstva, moći i duhovnih istina.

Riječ “Shambhala” može biti od velike pomoći za vreme prihvatanja većeg potencijala naše Univerzalne godine broja 11. Ovo je sanskrtska riječ koja grubo prevedena znači “mjesto mira, spokoja i sreće”. Kažu da svako od nas ima slobodu u srcima/umovima da odabere i iskusi Raj ovde na Zemlji, mestu Shambhale. Imamo mogućnost da živimo život u kojem smo ljubazni prema drugima, u kojem živimo u skladu sa Zemljom i služimo nečem većem od nas. Naša univerzalna godina broja 11 je poziv na buđenje, poziv da se prisjetimo Shambhale, da se prisjetimo kako se svijet lijepo osjeća kad doživljavamo svoje živote kroz naša srca i kako kad odlučimo da stvorimo Shambhalu u svemu što radimo – budimo najbolje u sebi i podstičemo druge da rade isto.

Ako osjećate da vam je život usporen, ako se osjećate bolesno i umorno od iste stare stvari, 11. novembar sigurno će vam donijeti malo svježeg vazduha. Da biste iskoristili energiju 11. novembra u svoju korist, morate je aktivirati! Morate otvoriti srce energiji i poželjeti dobrodošlicu vibracijama novih početaka.

Volim Podgoricu/Atma/

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com