Mitar Mirić i Sinan Sakić treštali na MAKSIMIRU! Fudbaleri Dinama uz SRPSKO KOLO proslavili istorijski uspijeh! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Mitar Mirić i Sinan Sakić treštali na MAKSIMIRU! Fudbaleri Dinama uz SRPSKO KOLO proslavili istorijski uspijeh! (VIDEO)

Fudbaleri Dinama iz Zagreba plasirali su se u nokaut fazu Lige Evrope, a ovaj istorijski uspijeh kluba slavio se na Maksimiru uz srpsku narodnu muziku.

Dinamo je nakon 49 godina uspio da izbori proljeće u Evropi! Fudbaleri zagrebačkog kluba su na Maksimiru ubjedljivo savladali Spartak iz Trnave 3:1 i tako dva kola prije kraja grupne faze osigurali mjesto u 1/16 finala Lige Evrope.

Nakon meča uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici “modrih”. Slavilo se uz srpske narodnjake! Fudbaleri su u transu pjevali čuveni hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, a u jednom momentu su zaigrali i kolo!

Na repertoaru u svlačionici Dinama bili su i Halid Bešlić, Sinan Sakić…

 

 

S obzirom na izbor pjesma, mnogi smatraju da su fudbaleri Dinama željeli da pošalju poruku Zdravku Mamiću, jer je poznato da su hitovi: “Ne može nam niko ništa” i “Taman” omiljene pjesme alfe i omege Dinama.

1 komentar

  1. There are some fascinating closing dates on this article but I don’t know if I see all of them middle to heart. There may be some validity however I will take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as nicely

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com