SKUPŠTINA KUPUJE NOVA VOZILA - Volim Podgoricu

SKUPŠTINA KUPUJE NOVA VOZILA

Skupština Crne Gore raspisala je tender za nabavku tri nova službena automobila za koja planira da potroši 36.000 eura. Prema tenderskoj dokumentaciji, koja je objavljena na sajtu Skupštine, parlament od ponuđača zahtijeva da vozila budu tipa “karavan” crne ili sive metalik boje.

Takođe se traži da kupljeni automobili imaju petoro vrata, dužinu od minimum 4600 mm, a minimum opreme koji automobil između ostalog mora da posjeduje je automatski klima uređaj, board kompjuter i spoljne retrovizore koji su elektropodesivi i sa grijanjem. U dokumentaciji se navodi i da se ponude predaju do 23. novembra.

Iz skupštinske službe za odnose sa javnošću kazali su Pobjedi da će kupljena vozila zamijeniti postojeća.

“Tri nova službena vozila, koja Skupština Crne Gore planira da kupi ove godine, namijenjena su za zamjenu postojećih, dotrajalih vozila voznog parka”, kazali su iz parlamenta odgovarajući na pitanje kome će biti dodijeljena nova vozila.

Dodaju i da skupštinski vozni park posjeduje 28 vozila.

Kupovina novih vozila planirana je kroz javne nabavke Skupštine za ovu godinu koje predviđaju da parlament utroši 46.000 eura na održavanje i servisiranje svojih službenih vozila, dok će usluge parkiranja koštati 21.000 eura.

Skupština Crne Gore prošle godine nije nabavljala nova vozila, dok je 2016. godine kupila dvije “opel astre” koje su koštale 29.880 eura.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com