Đoković i zvanično NAJBOLJI TENISER 2018. godine - Volim Podgoricu

Đoković i zvanično NAJBOLJI TENISER 2018. godine

Novak Đoković u Londonu je podigao pehar za najboljeg tenisera u godini, pošto će 2018. završiti na čelu ATP liste.

Srpski teniser nalazi se u prijestonici Velike Britanije gde će u ponedeljak odigrati prvi meč na Završnom turniru.

Prije toga Đokoviću je uručen pehar za najboljeg tenisera za 2018. godinu jer niko u Londonu ne može da mu ugrozi prvo mjesto.

Novak je u ovoj godini prošao kroz sve. Na početku se mučio sa povredom lakta, potom je operisan, a kada se vratio gubio je mečeve od tenisera od kojih inače ne bi u životu bio poražen.

To je bila sve odlična škola za srpskog igrača, koji se na velika vrata vratio osvojivši Vimbldon, Sinsinati, US Open i Šangaj, dok je igrao i finale Pariza.

Đoković će prvi meč u Londonu odigrati protiv Džona Iznera u ponedjeljak od 21 sat. Ranije u grupi “Guga Kuerten” igraju Saša Zverev i Marin Čilić, dok su u nedjelju odigrana dva duela.

1 komentar

  1. I had been questioning occasion you ever considered altering design from the website? Its really correctly created; I really like what youve obtained to mention. But possibly you may small much more with respect to content so males could get connected to it greater. Youve obtained a horrible total lot of text for less than receiving a single or two images. Maybe you’ll have the ability to area against each other greater?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com