SVE IDE PO PLANU: Gradi se hotel sa 220 soba! - Volim Podgoricu

SVE IDE PO PLANU: Gradi se hotel sa 220 soba!

Izgradnja trećeg hotela podgoričke kompanije „Carine” na hercegnovskoj rivijeri realizuje se planiranom dinamikom, pa bi već naredne sezone, kako je planirano, mogao primiti prve goste.

Radovi u Kumboru sa donje strane puta, uz obalu, zahvaljujući odobrenju lokalne uprave, počeli su prije kraja ljetnje sezone, pa su u kompaniji zadovoljni njihovom dosadašnjom realizacijom.

– Do sada su završeni temeljna ploča i suteren, a uskoro će biti gotovo i prizemlje – kazao je za Radio Jadran direktor „Carina” Čedo Popović.

Radovi se izvode bez problema i uz uredno izdate građevinske dozvole. Jedini problem bio je sa zakupcima kućica na dijelu te lokacije, koji su morali da isele i koji je prevaziđen.

– To sa Carinama i sa mnom nije imalo nikakve veze. Kamperi su bili na crkvenoj zemlji i oni su ih još prije godinu obavijestili da im ističe ugovor, a zakupci su ostali još skoro godinu i nijesu plaćali ništa – objasnio je Popović.

Zbog izgradnje novog hotela kompanije Carine u nekadašnjem kamp naselju srušeno je oko 30 montažnih kućica. Hotel će imati 220 soba i biće kategorisan sa četiri zvjezdice. Pošto su u toku grubi građevinski radovi, Popović nije mogao da precizira visinu investicije, ali tvrdi da će izgraditi jedan od najljepših hotela u Crnoj Gori, u blizini Portonovog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com