NOVOGODIŠNJI PROGRAM: Nastupaju Beogradski sindikat, Dino Merlin, Halid Bešlić, Partibrejkersi… - Volim Podgoricu

NOVOGODIŠNJI PROGRAM: Nastupaju Beogradski sindikat, Dino Merlin, Halid Bešlić, Partibrejkersi…

Jedno od najvećih muzičkih imena sa prostora bivše Jugoslavije, bosanski pop pjevač Dino Merlin, biće glavna zvijezda novogodišnjeg dočeka, koji pripremaju Opština Budva i Turistička organizacija na trgu ispred starogradskih zidina.

To je program koji je, potvrđeno je “Vijestima”, usvojio Izvršni odbor Turističke organizacije (TO), kojim je predviđeno da proslava traje punih pet dana.

Očekuje se da će regionalna zvijezda potpisati ugovor ovih dana i time definitivno Budva početi sa velikom regionalnom kampanjom promocije, imajući u vidu da je za proteklih dvije decenije metropola turizma bila uvijek glavno mjesto provoda u najluđoj noći.

Glamurozni dočeci, najpopularnije zvijezde, odličan provod i zabava do zore, sinonimi su koji godinama prate Budvu, kao grada koji je najomiljenija destinacija u najluđoj noći.

Prvi put novogodišnji program trajaće čak pet dana. Program počinje 28. decembra, kada je planirano da nastupi budvanski bend Most wanted, poznati crnogorski rep bend Whoo See, a te večeri svako kao iznenađenje za brojnu publiku biće nastup prvi put u Budvi popularnog beogradskog sastava Beogradski sindikat.

Narednog dana, 29. decembra, na centralnoj bini ispred zidina nastupiće folk zvijezda Halid Bešlić, a nakon njega pop pjevačica Marija Šerifović.

Uoči novogodišnje noći, pripremljen je nastup DJ-eva, tako da u Budvu stiže čuveni holandski DJ turskog porijekla Burak Yeter, koji je na minulom EXIT-u imao fantastičan nastup pred više od 25 hiljada ljudi.

U novogodišnjoj noći atmosferu će prvo da podigne nastup kultnog rok benda Aerodrom, a potom će nastupiti Dino Merlin. Za 1. januar, kako saznajemo, budvanska publika i svi oni koji budu došli da se provedu, mogu da uživaju u nastupima beogradskog kultnog benda Partibrejkers, a nakon njih nastupiće Van Gogh.

Očekuje se da će nakon zaključenja svih ugovora sa zvijezdama, Turistička organizacija, istina sa velikim zakašnjenjem, napokon predstaviti program i krenuti sa kampanjom, imajući u vidu da su skoro svi gradovi u okruženju još prije mjesec promovisali svoje novogodišnje programa na trgovima.

Budva od 2000. svake godine organizuje javne dočeke Nove godine i do sada je ugostila najveća muzička imena od Lepe Brene, Džipsi kingsa, Prljavog kazališta, Svetlane Cece Ražnatović, Riblje Čorbe, Bijelog Dugmeta, Hari Mata Harija , Plavog orkestra, Severine, Džibonija, Sergeja Ćetkovića…

Ceca u hotelu državne Budvanske rivijere 

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović biće glavna zvijezda dočeka Nove godine u petrovačkom hotelu „Palas“. Najveća državna hotelska kompanija “Budvanska rivijera” iz godine u godinu anagažuje najpoznatija imena sa domaće i regionalne estradne scene, a njeni petrovački hoteli su praktično uvijek rasprodati. Osim Ražnatovićeve, goste će zabavljati i Dženan Lončarević.

Poznato je da je u proteklih 14 godina, od kada organizuju dočeke Nove godine, “Palas” jedno od najomiljenijih mjesta političke elite, biznismena i predstavnika kulturnog i društvenog života, koji vole da najluđu noć provedu upravo u Petrovcu.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com