Mars večeras ulazi u OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK: Saznajte šta vas sve čeka do 31. DECEMBRA! - Volim Podgoricu

Mars večeras ulazi u OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK: Saznajte šta vas sve čeka do 31. DECEMBRA!

Mars je čudnovata planeta koja voli da drži sve pod kontrolom.

Planeta Mars ulazi večeras u znak Ribe mijenjajući ne samo kako volimo već dokle smo spremni da idemo zbog one koje volimo.

Planete često mijenjaju svoj položaj u odnosu na Sunce i na svakoj stanici različito utiče na naš život. Mars će se kretati kroz ovaj vodeni znak sve do 31. decembra kada će se preseliti u znak Ovna. Do tada ćemo stalno biti na ispitu dokle smo spremni da idemo zbog prave ljubavi.

Foto: zenskimagazin.rs

Mars je planeta ambicije i akcije, znak koji nas gura i motiviše da se krećemo ka sljedećem nivou i tjera nas da se posvetimo nekom drugom. U pitanju je planeta koja reprezentuje božansku muškost. Mars voli da preduzima akcije, ali on to ne radi nesmotreno. On je veoma pragmatičan i zna da ponekad i nježniji pristup rezultira pobjedom.

Ribe su poslednji znak Zodijaka i najromantičniji od svih znakova. Ribe vole više od svih ostalih, bezuslovnije i cijelim srcem i kada jednom osjetite njihovu ljubav pomislićete kako nikada prije nijeste bili voljeni. Ovaj vodeni znak prikazuju dvije ribe koje plivaju u različitim smjerovima i ukazuju na to kako ovaj znak djeluje na nas, da jednog momenta želimo sve, a narednog ništa.

Često se ovaj znak osjeća nesigurnim u vezi onoga što želi jer se mnogo opcija čini kao prave, pa dok mogu da budu maštovite i kreativne, one mogu i da stagniraju jer su nesposobne da se pokrenu i krenu dalje.

Kombinacijom ove dvije energije shvatamo da možemo da dobijemo neke stvari i na nježan način, kako  da budemo slatkasti i da ne preuzimamo uvek apsolutnu kontrolu nad svima. Novembar je mjesec veza, u numerologiji je predstavljen brojem 11, Venera je trenutno retrogradna, a kombinacija uticaja Marsa i Venere na naš ljubavni život pogodiće sve znakove Zodijaka.

Proteklih nekoliko nedjelja mnogi od nas su prošli kroz emocionalnu buru sa partnerima jer nijesmo bili u ravnoteži ili nam je bilo potrebno da se razvijamo u pojedinim oblastima i tako postajemo bolja verzija sebe.

Proteklih mjeseci bavili smo se saznanjem šta je to što zaslužujemo nasuprot onome što prihvatamo. Mars u Ribama želi da nam pokaže koji su naši glavni prioriteti, da ne moramo uvijek da se borimo za ono što želimo već da ponekad možemo prosto da dozvolimo da nam se nešto desi. On želi da nas podsjeti da ljubav ponekad može da promijeni naše živote ne kroz borbu i silu, već kroz istrajnost i odlučnost. Baš onako kako rijeka erodira kamen dok se kreće, tako se i sve ono što želimo odnosi prema našoj ljubavi.

Mnogi koji su u vezi gledaće na svoj odnos nekim novim očima. To može da znači da umjesto da zapnu još jače oni treba da daju malo prostora jedno drugom, da nikada ne treba da zaboravimo koliko vrijedimo i da konačno shvatimo šta je to što mi zaista želimo.

Iz dana u dan, ovaj tranzit će nas navoditi da budemo pažljiviji i nježniji prema našim partnerima. Umjesto da ističemo probleme i uskačemo u nove svađe, bićemo ljubazniji i ponašaćemo se onako kako želimo da se partner ponaša prema nama.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com