Peković oprostio Partizanu sve dugove - Volim Podgoricu

Peković oprostio Partizanu sve dugove

Nikola Peković je još jednom pomogao svom bivšem klubu! Nekadašnji centar Partizana, a potom i čovjek koji se u jednom od najtežih trenutaka u istoriji crno-bijelih prihvatio odgovornosti i postao predsjednik kluba, oprostio je sva potraživanja koja je do danas imao.

Došavši na mjesto predsjednika Partizana, u septembru 2015. Nikola Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio košarkaškom klubu Partizan da nastavi sa svojim postojanjem.

Peković je u crno-bijele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist svog Partizana.

– I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je prviržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje.

I kad nije igrao, gledao je Partizan kad god je mogao Nikola Peković (skroz desno)Foto: Marko Todorović

Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsjednika i prije toga u ulozi igrača“, izjavio je predsjednik KK Partizan NIS, Ostoja Mijailović.

Odlazivši sa mjesta predsjednika KK Partizan NIS, Nikola Peković je u poručio da će nastaviti da pomaže klubu koliko god bude mogao, a sada su te riječi dobile i javnu potvrdu!

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com