BOGAT NOVOGODIŠNJI PROGRAM! Dolaze: CECA, BRENA, MERLIN, Željko Joksimović! - Volim Podgoricu

BOGAT NOVOGODIŠNJI PROGRAM! Dolaze: CECA, BRENA, MERLIN, Željko Joksimović!

Turistička organizacija Crne Gore je predstavila program za doček u beogradskom restoranu “Ahh riba”

Dino Merlin biće glavna zvijezda dočeka Nove godine ispred Starog grada u Budvi, dok će Željko Joksimović 31. decembra zabavljati posetioce Tivta. Istovremeno, na platou ispred hotela “Igalo” za goste Herceg Novog sviraće “Riblja čorba”. Turistička organizacija Crne Gore je predstavila program za doček u beogradskom restoranu “Ahh riba”.

Direktor TO Bara Emil Kukalj rekao je da je u ovom gradu planirana organizacija novogodišnjeg bazara, dok će turiste na gradskom trgu u Novu 2019. uvesti pop pevač Sergej Ćetković. Za ljubitelje nešto drugačijeg zvuka u Kotoru će u najluđoj noći biti organizovana manifestacija Rok Nova godina, u okviru koje će koncert održati Damir Urban, Darko Rundek, “Bombaj štampa” i grupa MORT. Najluđu noć u hotelima duž crnogorskog primorja obeležiće nastupi Jelene Tomašević i Marinka Rokvića u hotelu “Palas” u Petrovcu, kao i Jelene Rozge i Indire Force u “Splendidu”.

Turiste očekuje i zanimljiv program za reprizu. Prvog januara u Kotoru će nastupiti “Galija”, Sergej Ćetković u Herceg Novom i Lepa Brena u Tivtu. Posjetioce Budve će zabavljati grupa “Van Gog”, a legendarni sastav “Bijelo dugme” pozdraviće goste hotela “Splendid”. U petrovačkom “Palasu” prvog dana nove godine nastupiće Svetlana Ceca Ražnatović i Dženan Lončarević.

Novosti.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com