TRAGIČNO: Goran se objesio na istom mjestu i na isti način kao njegov brat! Djeca bila u kući! - Volim Podgoricu

TRAGIČNO: Goran se objesio na istom mjestu i na isti način kao njegov brat! Djeca bila u kući!

U beogradskom naselju Rušanj GOran R. (53) u četvrtak posle rasprave napao suprugu Slavicu R. (49). Godinama se liječio od depresije, a prije nekoliko dana napustio duševnu bolnicu 

GORAN R. (53) u četvrtak rano ujutru pokušao je da zadavi suprugu Slavicu R. (49), a kada se ona onesvestila objesio se u pomoćnom objektu porodične kuće u beogradskom naselju Rušanj. Srećom, žena je preživjela, ali je onda ubrzo pronašla beživotno tijelo svog muža.

Goran je, kako nezvanično saznajemo, napao Slavicu posle žustre rasprave. Obmotao joj je kanap oko vrata u namjeri da je usmrti. Ubrzo je pala, udarila glavom o pod i onesvijestila se. Goran je tada bio ubijeđen da je mrtva, pa je istrčao iz kuće i sebi oduzeo život. Nakon nekoliko sati, kada je Slavica došla svesti, pozvala je komšiju i uplakanim glasom mu objasnila šta se dogodilo. Tom prilikom mu je rekla da ne može da nađe Gorana.

– Čim mi se javila odmah sam dotrčao. Kroz suze mi je rekla da se ne osjeća dobro i da pozovem Hitnu pomoć, ali i da nađem njenog muža. Primijetio sam da ima ogrebotine po vratu – objašnjava za “Novosti” komšija Ž. N. – Zajedno smo krenuli do pomoćnog objekta, a kada smo otvorili vrata zatekli smo jezivu scenu. Beživotno tijelo visilo je sa tavanice. Bio sam u šoku. Slavica je počela da plače, jedva sam je smirio. Odmah sam pozvao i policiju.

Prema riječima komšija, Goran se godinama liječio od depresije, a pre samo nekoliko dana napustio je jednu duševnu bolnicu u kojoj je bio hospitalizovan. Sve je počelo kada je dobio otkaz u pivari BIP u kojoj je godinama radio. Od tada je počeo da se bavi poljoprivredom. Često se svađao sa svojom suprugom, a komšiluku je delovao čudno u poslednje vrijeme.

– Goran je uvijek svima pomagao, dok je radio u pivari. I nakon otkaza odmah se snašao i ponovo počeo da radi. Bili su dobro situirani, imao je nekoliko kuća i objekata, stan u Žarkovu – dodaje komšija. – Majka mu je bolesna, u domu je već nekoliko mjeseci, možda ga je i to pogodilo.

U toku nesreće u porodičnom domu, na drugom spratu, bezbrižno je spavalo dvoje Goranove i Slavičine maloletne djece. Kada su u Rušanj stigli pripadnici policije, komšija ih je sklonio u svoj dom. Ekipe Hitne pomoći Slavicu su prevezle u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lakše povrede u predelu vrata, a nakon ukazane pomoći puštena je na kućno liječenje.

PORODIČNE TRAGEDIJE

KAKO smo nezvanično saznali, prije nekoliko godina na istom mestu i na isti način sebi je život oduzeo i Goranov rođeni brat. Međutim, u pomoćnom objektu porodičnog doma pokušao je da se objesi i njihov pradeda, ali su ga komšije u poslednji čas skinule sa vješala

Novosti.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com