Home / ŽIVOT + / Showbiz / PJEVAČ “PINKA” OD SVOJE SAOBRAĆAJKE U PODGORICI NAPRAVIO HIT: Vijest dana! Hvala Bogu, živ sam! I ovako sam gospodin! (FOTO)

PJEVAČ “PINKA” OD SVOJE SAOBRAĆAJKE U PODGORICI NAPRAVIO HIT: Vijest dana! Hvala Bogu, živ sam! I ovako sam gospodin! (FOTO)

Da pojedine poznate i manje poznate ličnosti koriste svaku situaciju kako bi skrenuli pažnju javnosti na sebe, govori i objava Radoja Raja Simonovića, poznatog po takmičenju Pinkove zvezde, koji je objavio šokantnu fotografiju na Instagramu.

Fotografija je šokantna zbog krvave košulje, ali još više zbog komentara Simonovića koji je napisao:  Vijest dana! Preživio sam i hvala Bogu na tome. I ovako ličim na gospodina. Ne stoji mi loše. Mogu na snimanje komotno!, napisao je Rajo na društvenim mrežama.

Sudeći po fotografiji, Simonović je lakše povrijedjen, i to je iskoristio da taj dogadjaj samoproglasi za “vijest dana” i, kako je rekao, poruči prijateljima, medijima i “prijateljima” da ga ne zovu pojedinačno. Koliko je Simonović duhovit, procijenite sami.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 

Check Also

Djevojčicu (3) su ostavili na kratko samu sa psom: Kad se majka vratila, šokirala se od prizora koji je zatekla (FOTO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Ti Rajo si jedna seljacina sa dna kace, koja mi je pokvarila svadbu a i gostima!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *