Uhapšeni Barani koji su upali u školu i TUKLI MALOLJETNIKA D.P. (16) - Volim Podgoricu

Uhapšeni Barani koji su upali u školu i TUKLI MALOLJETNIKA D.P. (16)

Trojica Barana koji su u srednjoj školi „Danilo Kiš“ u Budvi, napali maloljetnog D.P.  uhapšeni su.

-Policijski službenici Centra bezbjednosti Budva su, odmah po obavještenju o događaju, preduzeli mjere i radnje koje su ubrzo dovele do identifikovanja V.G. (17), M.G. (18) i E.B. (17) iz Bara, kao osumnjičenih za ovo krivično djelo. O događaju su obaviješteni nadležni tužioci. Protiv ova tri lica je tužiocu potom podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da su u Budvi, 13.11.2018. godine, na štetu D.P. (16), počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, naveli su iz policije.
Učenik  D. P (16) brutalno je pretučen prije nekoliko dana kada su ga napala tri mladića iz Bara, prijeteći mu pištoljem.

Na učenika drugog razreda nasrnuki su iz Bara, nanijevši mu teške tjelesne povrede.

Ljekarskim pregledom u podgoričkom Kliničkom centru utvrđen je prelom vilične kosti kod učenika i hematomi po glavi.

-Sve se dogodilo kada je na kraju prvog časa D. P pitao profesoricu da ode do toaleta. Tada je vidio ispred škole drugove i otisao samo da im se javi. Kada je izašao, neko ga je sa leđa jako udario i on je pao. Okrenuo se i vidio njemu nepoznate mladice. Potom su ga dvojica uhvatila , a treći počeo da udara, navodi se u prijavi policiji, prenose Vijesti.

Mladić je uspio da pobjegne, a čuo je onda prijetnje da imaju pištolj i “da će dobiti svoje”.

Mladić je utčao u školu i krenuo uz stepenice, a Barani su krenuli za njim.

-U strahu da uđe u svoju učionicu, jer bi se nasilnici obračunali sa profesoricom, mladić je utrčao u učionicu kod profesora u drugo odjeljenje. Nije uspio ni da izusti da ga jure i prijete mu da će ga ubiti, u učionicu su uletjeli Barani, gdje je nastavljena tuča. Profesor je uspio jednog mladića da odvoji, kada je skočio i učenik iz drugog odjeljenja i spriječio još jednog nasilnika. Profesor je rekao da odmah neko pozove policiju i upravu skole. Mladići su i tada prijetili da imaju pištolj, navedeno je u prijavi.

U školu je dosla i majka D. P. koju su pozvali, kao i ujak. Mladić je odveden u Dom zdravlja, a policija je uzela izjave aktera cijelog incidenta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com