Home / PG INFO / Aktuelno / PODGORICA: Jelke na Trgu nezavisnosti i Rimskom trgu!

PODGORICA: Jelke na Trgu nezavisnosti i Rimskom trgu!

Počelo je tradicionalno kićenje grada u susret novogodišnjim praznicima. Iz preduzeća Komunalne usluge navode da će novogodišnje jelke biti postavljene na centralnom gradskom trgu i na Rimskom trgu. Takođe, biće ukrašeni gradske ulice, bulevari, kružni tokovi, kao i opštine u okviru glavnog grada.

“Budući da će za dane praznika na glavnom gradskom trgu biti organizovan novogodišnji bazar sa kulturno-umjetničkim i dječjim programom, poseban akcenat ćemo staviti na taj dio grada, kako bi novogodišnja dekoracija pratila planirani program. Planiramo da se svečana rasvjeta namontira do 19. decembra, a ukrasi će krasiti Podgoricu do 15. januara naredne godine, kada će početi demontaža u skladu sa obimom posla i vremenskim prilikama”, saopštili su iz Komunalnih usluga.

Preduzeće apeluje na sve privredne subjekte da učestvuju u kićenju, tako što će ispred svojih objekata okititi javne površine, a samim tim doprinijeti ljepšem izgledu grada. Komunalne usluge će im pružiti neophodnu tehničku logistiku.

DAN

Check Also

Podgoričaninu zbog prijetnji Đukanoviću, Markoviću, Veljoviću, Katniću, osam mjeseci zatvora

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *