Muškarci horoskopa imaju ženu iz snova: Ovan želi nezavisnu partnerku, a Bik tradicionalne… - Volim Podgoricu

Muškarci horoskopa imaju ženu iz snova: Ovan želi nezavisnu partnerku, a Bik tradicionalne…

Svejedno je da li je u vezi ili u potrazi za ljubavlju – zbog zvijezda je skloniji određenom tipu žene

Saznajte koji je njegov horoskopski znak i o kakvoj ženi mašta.

Ovan

Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku žele nezavisnu ženu. Glamurozan izgled i tijelo iz snova su mu manje važni. Uprkos tome, njegova žena iz snova treba da bude atletski građena.

Bik

Muškarac ovog horoskopskog znaka voli žene kojima je važna tradicija i ima dobre manire. Želi ženu koja dobro i mudro raspolaže svojim finansijama, te joj je važniji kvalitet od kvantiteta.

Blizanci

Muškarci rođeni u znaku Blizanaca žele sa svojom izabranicom da dožive avanturu i zbog toga žele aktivnu i ekstrovertnu partnerku. Osim toga, voli da vodi intelektualne razgovore, pa mu je važno i obrazovanje.

Rak

Rakovima nije uopšte važna karijera žene. Umjesto toga, on želi brižnu partnerku na svojoj strani – kojoj je stalo do porodice i emocionalno je inteligentna.

Lav

Povjerenje i šarm su dve važne karakteristike koje su važne Lavovima kod žena. Osim toga, oni vole kad je žena samouvjerena i pazi na svoj izgled.

Djevica

Muškarci rođenu u znaku Djevice muževni su i pouzdani. Međutim, nisu nimalo spontani te sve pokušavaju da stave pod svoju kontrolu. Neizmjerno mu je potreban mir te voli kad se žena u potpunosti prilagodi njemu i njegovim potrebama. Spreman je čak i popuštati, ali nikada ne do kraja.

Vaga

Neljubaznost jednostavno ne podnose, te njegova partnerka treba biti ljubazna i brižna. Međutim, oni vole i „it-devojku“ koja će sijati pored njega.

Škorpija

Oni najviše vole tajanstvene žene te ih jako privlače dame koje znaju šta žele.

Strijelac

Muškarcima rođenim u znaku Strijelca važno je da se dobro zabavljaju sa ženom. Sve drugo je nebitno. Spontanost, ljubaznost i odlučnost na vrhu su liste želja kod Strijelca.

Jarac

Za Jarca je ideal žena koja je orijentisana na karijeru. Godine im ne igraju zapravo nikakvu ulogu, ali kad bi trebalo da biraju, onda bi izabrao ženu stariju od sebe.

Vodolija

Žena pored ovoh horoskopskog znaka mora biti hrabra i samouvjerena. On je srećan kad može ponosno pokazati svoju djevojku.

Ribe

Muškarci rođeni u znaku Ribe žele mirnu partnerku koja se rado kreativno iskazuje. Njemu je važno da može ženi da pokaže kako je on može zaštititi. Emocije su za njega na prvom mjestu.

miss7.24sata.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com