PODGORICA: ,,Jesenja Puzzlijada” za najmlađe - Volim Podgoricu

PODGORICA: ,,Jesenja Puzzlijada” za najmlađe

Dječiji edukativni centar “Pčelica” u saradnji sa tržnim centrom “Mall of Montenegro”, organizuje u subotu, 24.novembra 2018.godine  “Jesenju Puzzlijadu”, uz veoma bogat program za najmlađe i njihove roditelje. 
Početak manifestacije planiran je za 10h, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro, nakon cega ce uslijediti bogat kulturno umjetnicki program i takmičenja djece u slaganju slagalica i igri “Ne ljuti se čovječe”. U zabavnom dijelu programa uzivacemo u nastupima  clanova Akademskog centra Iskra, ucenika muzicke skole “Vasa Pavic”, KUD “Djurdjevdansko kolo” , plesnog kluba Just do it i hora Osnovne skole “Bozidar Vukovic Podgoricanin”..
 Takmicenje djece u slaganju slagalica – Puzzlijada,  najmjenjeno je djeci od 4-14 godina, dok je igra ne ljuti se čovječe bez uzrasnih granica te će je igrati i djeca i odrasli. Na pomenutim takmičenjima prijavljeno je preko 200 učesnika iz različitih gradova naše zemlje, te je veliki broj prijatelja i sponzora dao podršku za realizaciju ove manifestacije 11 put od postojanja Udruženja Pčelica. Posebnu podršku Udruženje je dobilo od Pošte Crne Gore, Cosmetics marketa i kompanije Srna.

Poklone za najuspješnije takmičare pripremili smo u saradnji sa brojnim prijateljima i saradnicima. Najmlađe podjetioce zabaviće rado viđeni gosti Animatori Pg koji su pripremili poseban zabavni dio za sve posjetioce. Tokom trajanja manifestacije, bice organizovane kreativne i likovne radionice za sve posjetioce.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com